PODARITE NAM OBJEM TOPLINE

Apr 30, 2018

Lepo vreme, dobra glasba in še boljša družba … za vse ostalo je tu Mastercard? Žal v primeru (Z)mešanega festivala ne posedujemo take zlate kartice, ki bi nam omogočila malo manj stresni mesec pred pričetkom te ‘zmešnjave’. V izvedbo festivala je in bo vključenih ogromno (prostovoljskih) ur, na odru pa se bo zamenjalo tudi do 150 nastopajočih. Med njimi tudi precej takih, ki sicer živijo le od glasbe, a nam bodo tokrat prijazno pogledali skozi prste in nastopili po ‘sindikalni’ ceni. Kdo, če ne mi, se zavedamo, kakšno je stanje na slovenski glasbeni in kulturni sceni, zato se želimo vsem vpletenim oddolžit bolj kot le s sendvičem in sokom ter jim tako ponuditi dostojno plačilo za svoje delo.

Pa vrzimo karte na mizo. Potrebujemo 7500 €! Evro po evro ta znesek nabiramo iz različnih virov: naše rezerve, prijave na lokalne in nacionalne razpise, prošnje za sponzorstva. Pri vsem naštetem nam najbrž težko pomagate (če se motimo, nas kontaktirajte na info@kud-coda.org), nas pa lahko podprete na način, ki vas nič ne stane, nam pa pomeni ogromno: podarite nam objem topline!

Od 1. pa do vključno 31. maja na spletni strani Objem topline poteka zbiranje virtualnih ‘objemov’ različne projekte. Med vsemi projekti tisti z največ objemi oz. glasovi prejme 1000 €. Naš (Z)mešani festival se je tako uspešno uvrstil v majsko glasovanje. Zdaj pa ste na vrsti vi – preberite navodila in podarite objem!

Objem podarite tako, da pod izbrano organizacijo kliknete gumb »podarjam objem«. Ko to naredite prvič, objem še ni podarjen, saj se je potrebno najprej registrirati z vašim e-mail naslovom. To pomeni, da se vam po prvem kliku na gumb »podarjam objem« pojavi okno, v katerega vpišete vaš e-mail. Na e-mail, ki ga boste vpisali, boste takoj prejeli sporočilo, v katerem se bo nahajala povezava, na katero morate klikniti, da potrdite sodelovanje. S tem je registracija uspešno opravljena in odprla se vam bo spletna stran Objema topline, kar pomeni, da lahko sedaj normalno podarjate objeme (brez ponovne registracije). Pod organizacijo (KUD Coda in (Z)mešani festival seveda), ki ji želite podariti objem, kliknete gumb »podarjam objem« in številka se bo obarvala zeleno. To pomeni, da je bil objem uspešno podarjen. Vsak dan lahko podarite po 1 objem vsaki sodelujoči organizaciji. Torej, če v roku 24 ur po prvič podarjenem objemu, še enkrat kliknete »podarjam objem«, se bo številka obarvala rdeče, kar pomeni, da ste danes tej organizaciji objem že podarili in ga ne morete več.

Da ponovimo najpomembnejše – glasujete lahko vsak dan! Torej 31 objemov lahko namenite nam, našemu festivalu in vsem sodelujočim. Verjamemo, da nam bo uspelo zbrati teh 1000 € in naš potrebni festivalski budget znižati na 6500 €. Hvala, ker nam boste pri tem pomagali in besedo ponesli tudi med druge oboževalce KUD Coda.

Category: Novice

Zadnji prispevki

DELI NOVICO