Dogodki Maribor

Lokacija festivala: Vetrinjc – BarCoda

Sebastijan Lukovnjak Coda vocal camp 2022 glasbena šola maribor

Dogodki Maribor: zakaj ta lokacija?

(Z)mešani festival je sinonim za kakovostno glasbeno doživetje. Vetrinjc, znan po svoji izjemni atmosferi in kulturni dediščini, pa je bila prava izbira za lokacijo tega festivala. S prostornim atrijem, ki se odlično prilagaja festivalskemu vzdušju, in intimnemu vzdušju, je Vetrinjc popolna kulisa za vrhunske glasbene nastope in nepozabne trenutke.

dogodki v mariboru

Ne glede na vaš glasbeni okus, boste našli raznolike nastope in žanre, ki vas bodo navdušili. Od izkušenih izvajalcev do svežih glasbenih talentov – Vetrinjc prinaša nepozabno glasbeno izkušnjo za vse ljubitelje glasbe in kulturnih dogodkov v Mariboru.

Vetrinjc pa ponuja tudi še več kot le glasbene dogodke. S svojo ponudbo in edinstveno atmosfero vas vabi, da uživate v lokalnih okusih in prijetnih družabnih trenutkih. Ne zamudite priložnosti, da raziskujete njihovo pestro ponudbo, ki jo lahko najdete na spletni strani http://vetrinjc.si.

Pripravite se na nepozabno festivalsko doživetje v Mariboru! Obiščite našo spletno stran www.zmesani.si, da pridobite vse informacije o dogodku, nastopajočih in vznemirljivih aktivnostih na (Z)mešanem festivalu. Vetrinjc pa vas pričakuje z odprtimi vrati, da ustvari večer poln glasbe, zabave in nepozabnih trenutkov.

Obiščite njihovo spletno stran in odkrijte širok izbor glasbenih dogodkov v Mariboru, ali jih spremljajte na družbenih omrežjih:

dogodki maribor
dogodki v mariboru
dogodki v mariboru
dogodki v mariboru
dogodki v mariboru
dogodki v mariboru

Ne glede na to, ali si želite sprostiti po napornem delovnem dnevu, se srečati s prijatelji ali uživati v trenutkih samote, naša kavarna vam nudi prostor za to. Pridite in odkrijte raznolikost okusov, kakovostno vzdušje ter prijazno in gostoljubno vzdušje, ki ga nudimo. Obiščite nas in doživite raznolikost okusov, kulture ter prijetno vzdušje! 

Vetrinjc, drugi dom vseh, ki smo zaljubljeni v kulturo. BarCoda, drugi dom vseh, ki obožujemo družbo različnih generacij. Maribor, naše mesto, kjer se da vse!