How to: osnove ukulele

How to: osnove ukulele

How to: osnove ukulele

17. 6. 2020 | 17:00

V ŽIVO! V MC PEKARNA

OPIS

How to: osnove ukulele

V sodelovanju s Pekoskopom, programom društva IndiJanez, in našo ukulele mentorico Tajano Stres, se bomo na delavnici v živo sprehodili po vseh štirih strunah in prek legendarnega Marleyjevega šlagerja Tree little birds spoznali ta majhen in vedno bolj popularen inštrument – ukulele. Dobimo se v MC Pekarna!

Čist-E-debate S01E03: Zero waste prireditev

Čist-E-debate S01E03: Zero waste prireditev

Čist-E-debate

17. 6. 2020 | 19:00

OPIS

Čist-E-debate S01E03: Zero waste prireditve

(Z)mešani festival z nezmešanimi odpadki je naša agenda že vse od prve izvedbe, pri čemer nam pomaga nacionalna zero waste organizacija za Slovenijo, društvo Ekologi brez meja

Že s prvo izvedbo nam je uspelo doseči vse potrebne kriterije in pridobiti naziv prva slovenska zero waste prireditev. Priklopi se na Facebook live, če želiš izvedeti, kako nam je poleg dnevnega tovorjenja smeti do zbirnega centra, ‘teženja’ na in pod odrom ter uporabo sodobne tehnologije, to dejansko uspelo tudi v praksi. In še ‘spoiler alert’: zero  ne pomeni dejansko nič! Si upaš uganiti, katerih mešanih odpadkov, ki jih nismo mogli ločeno zbrati, je bilo največ? 

Debatirala in na vaša vprašanja bosta v živo odgovarjala ekolog Jaka in Codovec Martin.

How to: (za)dihaj

How to: (za)dihaj

How to: (za)dihaj

17. 6. 2019 | 20:00

OPIS

How to: (za)dihaj

Naš Alien, mentor za solo petje in kitaro, nam je že pred časom pričel navdušeno pripovedovati o Barbari, strokovnjakinji za optimalno dihanje, ki vodi studio Voice up! Tokrat bomo Barbaro Tanze, ki sicer ustvarja in pomaga glasbenikom, atletom, govorcem in poslovnežem na drugem koncu Slovenije, pripeljali v tvojo dnevno sobo. V 30-minutni Facebook live delavnici se bomo spoznali z osnovami pravilnega dihanja, sprostilnimi vajami in triki, ki jih lahko uporabimo, ko nas pred ali med nastopom stisne trema. Delavnica ni namenjena le pevcem, ampak čisto vsem. Saj vsi dihamo, kajne? Pa to počnemo prav? Pridruži se nam in preveri. 

PRIDRUŽI SE NAM!

PRIDRUŽI SE NAM!

 

Naroči se na naše (Z)mešane novice.

Uspešno ste se prijavili!