coda legende

7. 6. 2024 | 20:30

Vetrinjski dvor

OPIS

revija bandov mentorjev in učencev kud coda

Ker je KUD Coda prava tovarna talentov, ki jih izklesujejo izvrstni muzičarji, smo se odločili, da en (z)mešani večer posvetimo njim. Talentom, mentorjem in njihovim glasbenim zasedbam. Z nami bodo MHM, Fox & The Poor Guys, Mojohunters in Midnight Stand.

MHM

Njihova glasba je kot potovanje v neznano, kjer se realnost izgubi v hipnotičnih ritmih in kompleksnih aranžmajih. Kljub temu da so že dolgo skupaj, ostajajo zasvojeni z ustvarjanjem glasbe, ki odpira nova vrata in omogoča poslušalcem, da pobegnejo iz vsakdanjosti v čisto drugačen svet.

Mitja Ž. – kitara // Aljaž I. – bobni // Sašo B. – bas

Fox & The Poor Guys

Fox & The Poor Guys postrežejo z melodično mešanico klasičnega rocka, bluesa in countryja in vas popeljejo na glasbeno potovanje s spevnimi melodijami in liričnimi besedili.

Mojohunters

Pet glasbenikov se dobi na železniški postaji v Račah in ustvari blues-rock band. Sicer ni šala, so pa vseeno na trenutke malo smešni in posebni. Dinamika, strast in igrive kitarske solaže so vodilo njihovega širokega blues rock repertoarja.

Mojohunters so Vesna Pinterič na vokalukitarista Matija Furlan in Anže Zupančič, basist Sebastijan Puljič in bobnar Dejan Barbir.

Midnight Stand

Midnight stand, sestavljajo Ninet Klapš (vokal), Alex Čeh (kitara, bas, vokal), Tim Gajzer (kitara), Filip Pokrivač (bobni), Zala Skamlec (bas, kitara). Ustvarjajo dinamično glasbo, ki združuje kitarske riffe, ritem bobnov in basa ter izrazit vokal.  

Kontakt

 

KULTURNO UMETNIŠKO DRUŠTVO CODA

031 230 691 (Martin, splošne informacije)

040 208 190 (Katja, informacije za medije)

 

Ostanimo v stiku!